Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Möbler

Köksmöbler

7200 st produkter
Visar 24 av 7200 produkter
1
...
300

Välkommen att utforska vårt breda sortiment av köksmöbler billigt online. Vi erbjuder en mängd olika modeller och varianter så du enkelt kan hitta möbler som passar dig och ditt kök. Inred för en ombonad och hemtrevlig känsla som gör köket eller matplatsen till hemmets hjärta.

Vanliga frågor och svar om köksmöbler

 • Vilka köksmöbler kan jag köpa hos Furniturebox?

  Hos Furniturebox hittar du exklusiva köksmöbler billigt online. Vi erbjuder allt från köksbord och köksstolar till köksförvaringsmöbler och olika skänkar. Du hittar även fina matgrupper som passar utmärkt för matplatsen. Oavsett om du är på jakt efter retro eller moderna köksmöbler, hittar du det med all säkerhet hos oss på Furniturebox.
 • Var ska jag placera taklampa över min matplats?

  Placera din taklampa ca 55-70 cm ovanför ditt köksbord. Det är viktigt att den inte placeras för långt ner så det stör ögat eller att den placeras för högt upp så att den inte belyser hela matbordet. Prova dig fram för att se vad som blir bäst för dig och din matplats.
 • Vilka olika modeller på köksbord kan jag köpa?

  Du hittar matbord i många olika modeller och utföranden. Vi erbjuder både rektangulära och runda matbord som passar stora såväl små kök. Våra matbord kommer i olika material såsom trä, vitt och svart där de även erbjuds i olika storlekar. För de större köken är ett stort matbord perfekt där de små köksborden passar de mindre köken.
 • Hur tar jag hand om mina köksmöbler?

  Beroende på vilket material dina nya möbler är gjorda av skiljer sig skötsel åt. Till trämöbler är det oftast bäst att undvika starka medel, smörj istället in dem med träolja för att skydda ytan mot märken och uttorkning. Laminat behöver oftast väldigt lite underhåll och möbler i skinn kan du enkelt torka av med en trasa.