Alla Stolar

Korgstolar

19st korgstolar
Deals
Sortera på
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Utseende
Deals
Korgstolar är trendiga möbler som kan göra vilket rum som helst mysigt och hemtrevligt. De gör sig vackra både som de är och dekorerade med filtar, kuddar eller plädar. Stolarna kan med fördel användas i olika delar av hemmet, både i vardagsrum, sovrum och uterum. Vill man ge sitt kök ett naturnära utseende kan stolarna också användas vid matbordet. Hos oss på furniturebox.se kan du enkelt beställa korgstolar online, utan att du behöver lägga tid på att leta i butiker. Du kan smidigt och snabbt jämföra de olika produkterna med varandra för att hitta det som passar dina önskemål bäst.

Att välja korgstolar

Korgstolar görs i många olika modeller och det viktigaste är att de är funktionella enligt det användningsområde man tänkt ha dem till. Skall man exempelvis använda dem som matstolar kanske man vill ha en något enklare design, medan om man vill ha dem som vilostolar i vardagsrummet gärna har både armstöd och ett högt ryggstöd. Färgen på stolarna väljer man enligt tycke och smak. Vill man klä sina stolar med kuddar kan det vara bra att se hur sittytan ser ut så man kan anpassa kuddarna efter det. Korgstolar kan antingen tillverkas av naturmaterialet rotting eller av en sorts plast. De som är gjorda av naturmedel passar bäst att ha under tak, medan de som är tillverkade av plast även klarar av fukt och regn.

Beställ dina stolar på nätet

Genom att beställa dina stolar på nätet sparar du mycket tid. Hos oss på Furniturebox.se tycker vi det är viktigt med möbler av hög kvalitet, och vi kan erbjuda billiga korgstolar som både är bekväma och snygga. Vi har ett stort sortiment av möbler och tillbehör du kan behöva till ditt hem, passa på att kika runt ifall du behöver något annat också!