Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Wiltonmattor

 Visa 663 st Wiltonmattor på kampanj - Upp till 45%

Våra bästa deals
Sortera på
2658 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Form
Stil
Pris
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Wiltonmattor görs i både klassisk och modern design. En typisk wiltonmatta kännetecknas av en kort lugg och robust bottenväv. Den gedigna uppbyggnaden gör att de ligger exceptionellt plant på golvet utan att kompromissa med bekvämlighet.

Wiltonmattor för varje rum

Wiltonmattor är snygga, fräscha och behagliga mattor som passar både hemmet och kontoret. Den karaktäristiskt korta luggen gör dem bekväma och lättskötta. De underhålls okomplicerat med enkel, regelbunden dammsugning och eventuella fläckar kan avlägsnas med vanligt fläckborttagningsmedel. Den robusta undersidan minimerar ojämnheter och motverkar slarviga väck. Wiltonmattorna tas fram i polypropylen, ett material som gör dem både hygieniska och slitstarka.

Willtonmattor skapar en fräsch och bekväm miljö som inte kompromissar med vare sig kvalitet eller utseende. Med sitt unikt praktiska material och rika urval design, är Wiltonmattor ett genomtänkt och stilrent val som passar både den mer klassiska och moderna inredningen. Mattorna är prisvärda och kan med fördel kompletteras genom att du skaffar flera varianter.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.