Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Jutemattor

 Visa 24 st Jutemattor på kampanj - Upp till 23%

Våra bästa deals
Sortera på
127 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Form
Stil
Pris
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Det är något speciellt med en riktigt snygg matta. Rätt matta på rätt plats gör rummet mer ombonat och ger dina besökare en hemtrevlig känsla. Mattor är också praktiska att använda för att slippa kalla golv samt drag från otäta dörrar. En jutematta är en matta tillverkad av just Jute. Av växtens stjälk framställs ett slitstarkt och något strävt material som sedan omvandlas till ett flertal olika ting, däribland snygga mattor. Du hittar enkelt dina nya jutemattor online. Här kan du snabbt bläddra mellan de olika alternativen samt jämföra olika produkter med varandra. Ytterligare en fördel är att du på enkelt vis kan involvera din familj i köpet.

Praktiskt och slitstarkt till hallen

I denna kategori går det att finna såväl jutemattor som mattor tillverkade av både jute, bomull och ull. Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att få en levande matta av hög kvalitet. Jutemattor absorberar dessutom mer ljud än vad en syntetisk matta gör samtidigt som den fungerar isolerande. Denna typ av matta finns i såväl enfärgade som snyggt mönstrade modeller och är handvävda av duktiga yrkesmänniskor. En jutematta passar bra under både matrumsbordet och i köket och känns varm och skön under dina fötter. Mattan finns i en rad olika nyanser, vad du väljer beror helt på dina personliga preferenser och övriga inredning. Oavsett kommer du garanterat bli nöjd.

Designade mattor till bra pris

Vill du också undvika dragiga och kalla golv och samtidigt ge ditt hem en ombonad känsla? Då kan det vara dags att investera i en ny matta. Vill du köpa jutemattor online gör du det snabbt och enkelt hos oss på Furniturebox. Vi har ett stort utbud av designmöbler och snygga mattor till bra pris, alltid av högsta kvalitet. Oavsett vilken typ av inredning du söker efter är vi säkra på att du hittar den hos oss.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.