Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Taklampor & takbelysning

Taklampa svart

89 st produkter
Visar 24 av 89 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Varje rum behöver en taklampa för att ge allmänbelysning. En taklampa förstärker också det intryck resten av inredningen ger. Hos oss på Furniturebox kan du hitta snygga och bra svarta taklampor billigt online. Välj bland alla olika varianter av svarta taklampor för att skapa din stil och lysa upp i ditt vackra hem.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på när jag väljer svart taklampa?

    Oavsett vilken färg eller form på taklampa du väljer är det viktigt att tänka på hur och var du vill att den ska lysa upp. Ska lampan ge ljus i hela rummet eller bara precis där den sitter? Fördelen med en svart taklampa är att den står sig snyggt mot det vita taket. Välj gärna en svart taklampa som stämmer med inredningen närmast omkring den.
  • Var kan jag placera svarta taklampor?

    Det vanliga är att sätta upp en taklampa mitt i ett rum, men det är inte självklart att du måste välja den placeringen. Kanske blir det snyggare om du sätter en taklampa svart så att den lyser över ett bord eller ner på en vacker matta. Tänk också på linjerna och proportionerna i rummet när du placerar lampan.
  • Kan jag ha två svarta taklampor i samma rum?

    Det är både snyggt och praktiskt att ha två taklampor i ett rum. Antingen kan du välja att ha två precis likadana, eller två som liknar varandra men i olika storlek till exempel. Om du har olika sorters möblering i olika delar av rummet kan du ha olika stil på lamporna, men välj gärna samma färg på dem.