Inomhusbelysning

Svarta taklampor

1 155st produkter
Deals
Sortera på
  • Svart
c03c4f4460d3ea04c062eeed77f8a90a718a1b5c.jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Dimbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Varje rum behöver en taklampa för att ge allmänbelysning. Men en taklampa förstärker också det intryck resten av inredningen ger. Hos oss på Furniturebox kan du hitta snygga och bra taklampor billigt online. Välj bland alla olika varianter av svarta taklampor för att skapa din stil och lysa upp i ditt vackra hem.

Vanliga frågor och svar

Vad ska jag tänka på när jag väljer svart taklampa?

Oavsett vilken färg eller form på taklampa du väljer är det viktigt att tänka på hur och var du vill att den ska lysa upp. Ska lampan ge ljus i hela rummet eller bara precis där den sitter? Fördelen med en svart taklampa är att den står sig snyggt mot det vita taket. Välj gärna en svart taklampa som stämmer med inredningen närmast omkring den.

Var ska jag placera min taklampa?

Det vanliga är att sätta upp en taklampa mitt i ett rum, men det är inte självklart att du måste välja den placeringen. Kanske blir det snyggare om du sätter din svarta taklampa så att den lyser över ett bord eller ner på en vacker matta. Tänk också på linjerna och proportionerna i rummet när du placerar lampan

Kan jag ha två taklampor i samma rum?

Det är både snyggt och praktiskt att ha två taklampor i ett rum. Antingen kan du välja att ha två precis likadana, eller två som liknar varandra men i olika storlek till exempel. Om du har olika sorters möblering i olika delar av rummet kan du ha olika stil på lamporna, men välj gärna samma färg på dem.