Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 24 av 35 produkter
12

Populära filtreringar

Kristallkronor har länge varit förknippat med en mer antik, klassisk och lyxig inredningsstil men nuförtiden hittar du även moderna kristallkronor och takkronor i unika utföranden. I takt med att kristall- och takkronor blivit mer anpassade till en större publik så finns det något för alla hem och plånböcker. På Furniturebox hittar du många snygga och billiga kristallkronor online. Spana in sortimentet och klicka hem din kristallkrona eller takkrona till ett bra pris redan idag.

Vanliga frågor och svar om kristallkrona och takkrona

  • Vilken stil ska jag välja på min takkrona?

    Börja med att fundera på vilken stil på takkrona som matchar ditt hem och din inredningsstil. Är det en modern takkrona du är ute efter eller passar en kristallkrona i antik och klassisk stil bättre i ditt hem. Fundera också på var i hemmet du ska placera din takkrona så att du vet om du ska titta efter en liten eller stor takkrona.
  • Hur inreder jag med en kristallkrona eller takkrona?

    Du kan välja att köpa en stor kristallkrona, hänga den i mitten av rummet och låta den ta plats. På så vis blir den rummets mittpunkt och en iögonfallande inredningsdetalj i ditt hem. Du kan också köpa en liten kristallkrona och hänga den över ett sidobord eller i ett hörn för en mer diskret känsla. Våga tänka utanför boxen när du ska inreda hemmet med kristallkronor och takkronor. Du behöver inte begränsa dig och hänga kristallkronan i sovrum eller vardagsrum. Låt din kristallkrona bli en lyxig ljuspunkt i köket eller varför inte placera din kristallkrona i badrummet! Se bara till att den klarar av fuktiga utrymmen.
  • Hur bör jag rengöra min kristallkrona?

    För att din kristallampa ska skina och behålla sin glans och lyster måste prismorna rengöras ibland. En rekommendation är att kontinuerligt damma din kristall lampa så att du behöver tvätta den mer sällan. När du ska göra rent din kristallkrona går det bra att låta den hänga kvar men det är viktigt att se till att strömmen är avstängd och att glödlamporna inte är varma. Lägg mjuka handdukar på golvet under lampan för att fånga upp eventuella kristalldelar som kan trilla ner. Börja med att damma kristallkronan och spraya därefter kristallspray som är avsedd för rengöring av kristallkronor. Börja uppifrån och jobba dig neråt. Det är viktigt att du undviker att få vätska på glödlampor, sladdar och själva stommen av kristallkronan. När du sprayat kristallspray rengöring på alla prismor låter du de självtorka. Efter några timmar, när kristallampan har torkat, kan du tända lamporna igen. Lycka till!