Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Taklampor & takbelysning

Plafond

19 st produkter
Visar 19 av 19 produkter

Populära filtreringar

Liten hall utan plats för en hängande taklampa? Då kan det vara en plafond lampa du är ute efter. På Furniturebox hittar du billiga plafonder av bra kvalitet. Vi har både plafond lampa med vanlig glödlampa och takplafond med LED för dig som vill förbruka mindre energi. Det finns plafonder för alla inredningsstilar, oavsett funktion, form och utseende. Spana in våra snygga plafonder och klicka enkelt hem din favorit online.

Vanliga frågor och svar

  • Vad är en plafond lampa?

    En plafond är en slags lampa som monteras tätt intill taket, till skillnad från en hängande taklampa. En plafondlampa kan även monteras på väggen, som en väggplafond. Plafonder är toppen att placera i hallen och badrummet eller andra mindre rum där du vill ha allmänbelysning. Du kan självklart även montera en vägg plafond eller takplafond i sovrummet eller vardagsrummet. Hos oss på Furniturebox hittar du lampa plafond i olika design och utförande för att du ska kunna välja den som passar ditt hem bäst.
  • Hur sätter man upp en plafond?

    Att montera en takplafond är enkelt. Ofta kommer plafonden med krokupphängning vilket innebär att du kan montera din plafond genom att hänga den i taket på en redan existerande takkrok. Om takplafonden ska monteras med en takplatta kan du behöva borra i taket. Skillnaden på en plafond med krok och en med takplatta är att plafond med takplatta sitter något närmare taket. Se till att läsa instruktionerna för att veta hur just din plafond ska hängas upp. Kom ihåg att alltid stänga av elen när du ska installera lampor.
  • Kan jag köpa en snygg plafond på Furniturebox?

    Självklart kan du det! En takplafond lampa såg länge ut på ett och samma sätt och kunde ofta ses som ett nödvändigt ont istället för en vacker inredningsdetalj. Nuförtiden tillverkas plafonder i flera olika stilar och storlekar och att ha en plafond som taklampa har blivit allt mer populärt. Fundera på form, funktion och om du vill att tak plafonden ska sticka ut eller smälta in i omgivningen. Oavsett om du är ute efter en liten plafond eller en stor iögonfallande takplafond så har vi utbudet för dig. När det gäller plafondens utseende finns det flera olika att välja mellan. En plafond som kristallkrona gör sig vacker i vardagsrummet medan en mer enkel och klassisk plafond passar bra som hallampa. En svart takplafond eller en takplafond i mässing ger ditt hem ett trendigt och stilmedvetet intryck. På Furniturebox hittar du ett stort sortiment av plafonder.