Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Season essentials - Upp till 25% rabatt

Brassestolar

Brassestol från 795 SEK

Sortera på
19 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Höjd
Färg
Antal stolar
Pris
Utseende

Är du ute efter en billig brassestol, snygg brassestol eller funktionell brassestol? Vi har brassestolar i alla former och material! Oavsett om du letar efter en hopfällbar brassestol, friluftsstol eller lätt campingstol i trä, plast eller stål, så har vi något för dig. På Furniturebox har vi ett stort sortiment av såväl klassiska som moderna brassestolar i många storlekar och former. Är du ute efter en praktisk brassestol, rustik brassestol, hopfällbar brassestol eller färgstark brassestol? Är det designen eller funktionen på stolen som är det viktigaste för dig? I vårt breda sortiment med olika typer av brassestolar är det endast din fantasi som sätter gränser!

Billiga brassestolar för skönt sommarhäng

En brassestol blir en viktig del av trivseln på stranden, friluftsturen och campingplatsen. I stolen spenderar vi mycket tid för både umgänge, måltider eller avkoppling. En brassestol är förutom en funktionell och lättflyttad möbel även en central del av campingplatsen. Därför är det viktigt att hitta en brassestol som passar just dig och dina behov. Oavsett om funktion eller design är det viktigaste när du väljer brassestol, har vi något som passar dig. En brassestol är väldigt smidigt och mysigt både vid oväntat besök eller för att tillföra en extra sittplats och husvagnssemestern. En liten och lätt brassestol är även väldigt praktiskt för den lite mindre uteplatsen eller för strandhänget. I vårt sortiment hittar du såväl en stadig och rejäl brassestol i trä, som en mindre och flexibel brassestol i lättviktig stål. Våra snygga brassestolar passar till de flesta stilar och är enkla att kombinera. Hos oss kan du hitta en billig brassestol eller hopfällbar brassestol till din trädgård eller på campingturen. 

 
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.