Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 218 produkter
1
...
10

Populära filtreringar

Är du ute efter en snygg och billig träsoffa online? Då har du kommit rätt! Hos Furniturebox hittar du billiga och bra träsoffor och trädgårdssoffor på nätet. Det spelar ingen roll om du vill du ha ett klassiskt eller modernt uttryck, här hittar du många varianter av träsoffa för utomhusbruk. Är du ute efter en billig träsoffa? Du kanske är på jakt efter bestående av en vitlaserad träsoffa i furu? En traditionell träsoffa? En träsoffa med dynor? En modern träsoffa? Hos oss hittar du den billiga träsoffa du söker. trädgårdssoffa online i många olika varianter för en trivsammare uteplats.

  • Hur tar jag bäst hand om en träsoffa?

    Trä är ett material som kommer att hålla länge om det blir underhållet på ett korrekt sätt. För en träsoffa är det bäst att olja in den minst en gång om året. Detta kommer att göra att soffan inte enbart ser bättre ut, utan också håller längre. Träolja hjälper till att förhindra fuktskador.
  • Kan jag ha en träsoffa ute året runt?

    Ja, det går att ha en soffa i trä ute året runt. Däremot är det rekommenderat att under vintern skydda din träsoffa från regn och snö. Du kan göra detta enkelt med en presenning. Om du har plats för det är det värt att ställa undan din träsoffa under höst och vinter.
  • Vilka träsoffor har Furniturebox?

    I vårt webbsortimentet finns allt från vit träsoffa, till trädgårdsbänkar i trä och hängsoffor i trä. Hos oss på Furniturebox kan du hitta den soffa du längtar efter till ett billigt pris.