Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 394 produkter
1
...
17

Populära filtreringar

En rund matta passar naturligtvis alldeles utmärkt till ett runt matbord. Du har stora möjligheter att välja en matta med färg, struktur och mönster som smälter in och matchar en matgrupp med bord och stolar. Urvalet av runda mattor är stort, från naturmaterial som jute till olika syntetiska material. Oavsett vilket material du väljer kan du finna hållbara, stabila och vackra mattor.

Runda mattor

  • Finns runda ryamattor?

    Rya är en speciell vävteknik som funnits i åtskilliga år. Egentligen är rya ett mellanting mellan vävning och handarbete. En rund matta i rya ger en härlig skön känsla för fötterna om du sitter vid ett matbord i strumplästen. Även om vävtekniken är gammal, tillverkas flera runda mattor i syntetiska material.
  • Kan jag köpa en rund jutematta?

    Jute är en fiber som växer i tropiska länder. Mattor som vävs av jute får en speciell struktur och kan vävas i mönster med olika djup. Du kan också köpa en rund jutematta i olika färger. En jutematta är lätt att dammsuga och du riskerar inte att få fläckar på mattan. Jutemattor finns exempelvis med en diameter på två meter. Mattorna kan ha en tjocklek på cirka två centimeter.
  • Finns mönstrade runda mattor?

    Du kan köpa runda mattor i flera fantasifulla mönster och färger. Det finns exempelvis mönster som ger tredimensionella synintryck, men även naturliga mönster som tar in naturen i hemmet. Mönstrade mattor finns även i olika material som exempelvis polyester och polypropylen eller det klassiska och omtyckta materialet ull. Ull ger värme och känsla till rummet och det känns genast mer ombonat.