Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Vardagsrum

Serveringsvagn & drinkvagn

74 st produkter
Visar 24 av 74 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

En serveringsvagn är en liten, smart och funktionell möbel med många användningsområden. Du kan exempelvis använda den som en vacker avställningsyta när du serverar drinkar till dina gäster, eller varför inte som extra förvaring i badrummet eller köket. En serveringsvagn kan till och med användas för att visa upp och samla dina gröna växter. Oavsett vad du använder den till hjälper den till att förhöja känslan i ditt hem. Hjulen gör den extra praktiskt oavsett användningsområde då vagnen enkelt går att flytta. Köp din serveringsvagn online så kan du i lugn och ro välja din favorit bland vårt stora utbud.

Så kan du använda din serveringsvagn

En serveringsvagn har flera användningsområden, kanske fler än de man först tänker på. Om du önskar en serveringsvagn som ska fungera när du har gäster så fundera lite över vad den ska användas till. Ska du servera drinkar kanske du önskar en tjusigare variant, medan om du ska använda den för att servera tillbehör till middagen kanske en rustikare passar bättre. Om du vill inreda med din serveringsvagn och den exempelvis ska vara ett inslag i vardagsrummet kan det vara bra att välja en som passar övrig inredning. I badrummet passar en serveringsvagn utmärkt som förvaring till dina produkter för hemma-spa och kan då enkelt rullas från sin plats till dusch eller badkar.

Den multifunktionella möbeln

Att köpa serveringsvagn är en liten investering med många fördelar. Rätt vald serveringsvagn kompletterar och förhöjer stilen i ditt hem och har samtidigt många smarta funktioner som förenklar såväl till vardag som fest. Drinken eller tillbehören blir lite extra goda när de serveras från ett vackert blickfång och det blir enklare för dig att transportera godsaker från ett rum till ett annat. Lägg därtill extra förvaring som bonus.