Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Vardagsrum

Soffgrupp

155 st produkter
Visar 24 av 155 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

En ny soffgrupp kommer ge ditt vardagsrum ett ordentligt lyft, men det är inte alltid så lätt att veta vilken modell man skall välja. Möbeln skall vara bekväm att sitta i och gärna slittålig om det finns barn i närheten. Innan du genomför ditt köp bör du också ha bestämt dig för om soffan skall vara en plats för familjen att samlas eller om det skall vara en finsoffa som bara används i undantagsfall. När du väl bestämt dig är det enkelt att köpa din nya soffgrupp på nätet. Du får en bättre överblick över utbudet och kan i lugn och ro välja rätt modell för ditt hem.

Vad skall den användas till?

Du bör välja soffa utifrån vad du skall använda den till. Vill du till exempel kunna ligga bekvämt i den bör du fundera över soffans djup. Om du istället vill kunna sitta upprätt i en bekväm ställning är det viktigt att möbelns sitthöjd varken är för hög eller för låg. Du bör även ha i åtanke att det finns modeller med såväl lösa som fasta sitt- och ryggkuddar, vad du väljer beror helt på din egen smak. Soffor med lösa kuddar är dock enklare att rengöra, något som kan vara bra att ha i åtanke om man har barn eller husdjur. Detsamma gäller när det kommer till tygsoffor och skinnsoffor. Tygsoffor är bekvämare att sätta sig i under kalla dagar, medan skinnsoffor är enklare att tvätta av vid behov.

För hemtrevliga rum

Om du är intresserad av att köpa soffgrupp gör du det enkelt hos oss på Furniturebox. Vi har ett stort utbud av designmöbler till bra priser för såväl lantliga som moderna och minimalistiska hem. När du shoppar online slipper du långa köer samtidigt som du lätt kan jämföra olika möbler och modeller med varandra. Oavsett om du söker en enskild soffa eller en hel soffgrupp har vi det du behöver.