Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 35 produkter
12
Sätt stil på din säng genom att köpa ett par sängben som kompletterar din säng. även små detaljer kan göra stor skillnad för det totala intrycket. Genom att köpa sängben online hos oss på Furniturebox försäkrar du dig om att hitta ett par som passar just din smak och säng. Du kan i lugn och ro hitta det du söker i vårt varierande utbud av just sängben och kan tryggt förlita dig på att du köper rätt produkt då du hittar till vilka sängar sängbenen passar. Välj bland material såsom koppar, trä eller stål i antingen högt eller lågt utförande.

Att tänka på när du köper sängben

När du köper sängben är det viktig att väga in både design och komfort. Trots att det är en liten detalj så kan sängben skapa stor skillnad. Högre sängben förenklar vid städning och skapar en skön höjdkänsla, medan lägre ben kan underlätta om du har svårt att sätta dig ner. När det kommer till designen kan det vara bra att fundera lite extra över hur det passar med annat i rummet såsom vilken typ golv, väggar och av säng du har. Ibland kan det vara fint att bryta av med ett par smala stilrena sängben om stilen i övrigt är stor och lyxig. Träben skapar en ombonad känsla medan ben i metall ger ett mer sobert intryck.

Snygga och prisvärda sängben

Hos oss hittar du riktigt billiga sängben som samtidigt håller en hög kvalitet både vad gäller material och design. Förenkla din vardag genom att köpa ett par högre sängben som underlättar städningen eller köp ett par som kompletterar och förhöjer din personliga stil i ditt sovrum och blir ett vackert blickfång. Trä, metall eller aluminium - valet är helt och hållet ditt.