Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 51 produkter
1
...
3

De flesta av oss har som krav att kunna sova gott om natten. Om du vill vara pigg hela dagen och kunna sköta såväl skola som arbetsuppgifter effektivt är nattsömnen nämligen av högsta vikt. Därför är det också viktigt att du har en säng som du trivs med. Har du en hel sängram, eller kanske funderat på att investera i en, kommer du också vara i behov av en ribbotten. En billig ribbotten hittar du enkelt på internet. Här är utbudet betydligt större och du kan enkelt jämföra flera olika intressanta produkter med varandra. Du slipper dessutom långa köer, det är bara att lägga din beställning när du hittat det du vill ha.

För en skön nattsömn

Med en kvalitativ ribbotten fast förankrad i din sängram är det bara att placera utvald madrass ovanpå. Ribbotten kommer i ett flertal olika storlekar och är användbara i såväl enkelsängar som dubbelsängar. De är diskreta i sin design och syns inte när madrassen placerats ovanpå. Ribbottnarna är tillverkade i hållbara material, så som björk, stål och furu. Det finns ribbottnar monterade på metallramar och det finns bottnar som består av ribbor sammanlänkade med kraftiga band. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att kunna njuta av en god natts sömn. En bra ribbotten förlänger dessutom hållbarheten hos din madrass, eftersom ribborna absorberar det mesta av den sovande individens vikt.

Hög kvalitet till lågt pris

Vill du också sova gott på nätterna och vakna pigg och utvilad? Då är du i behov av en riktigt skön sovplats. Du hittar din nya ribbotten online hos oss på Furniturebox. Vi har ett stort utbud av designmöbler, alltid till bra kvalitet och låga priser. Oavsett om du söker efter en ny säng, en praktisk ribbotten eller ett nytt badrumsskåp har vi det du söker.