Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 24 av 48 produkter
12

Populära filtreringar

Ett rustikt matbord skapar värme och myskänsla i ditt hem, samtidigt som det ger elegans till din matplats. Välj bland våra snygga, billiga och stabila matbord i rustik stil för att skapa den där hemtrevliga känslan du vill ha. Med ett rustikt matbord från Furniturebox blir måltiderna en trevlig och njutbar stund vid ett vackert bord.

Vanliga frågor och svar

  • Var passar det med ett rustikt matbord?

    Ett rustikt matbord passar med många andra stilar. Anpassa formen på ditt rustika matbord efter hur det ser ut där det ska stå. Om det är trångt vid matplatsen eller om du har ett burspråk är många gånger ett runt bord bra.
  • Hur får jag plats med ett förlängningsbart bord?

    Om du inte har utrymme för att förlänga bordet där det normalt står så kan du alltid flytta ditt rustika matbord till ett större utrymme. Ett annat knep är också att vända på det, till exempel om du har ett långsmalt kök. Ibland fungerar det bra att förlänga åt bara ena hållet, om utrymmet är begränsat.
  • Behöver jag lägga en duk på ett rustikt matbord?

    Att ha duk på bordet är trevligt ibland, men inte nödvändigt. Ditt rustika matbord är så vackert i sig att du inte behöver lägga på en duk för att göra fint. Däremot kan det ibland vara bra att ha något som skyddar bordsytan från små barns framfart. Då kan till exempel en duk med bordsfilt under vara en bra idé. Du kan också ha en genomskinlig plastduk för att skydda bordet, om du ändå vill att den vackra ytan ska synas.