Matplats

Matbord & köksbord trä

299st produkter
Deals
Sortera på
  • Trä
562314(1).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Höj och sänkbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Funktion
Stil
Stapelbar
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Matbord och köksbord av trä i ett vackert och ombonat hem blir aldrig fel. Det finns en rad olika stilar och former du kan välja emellan. Förutom runda och rektangulära kan du välja slagbord eller klaffbord. Inte sällan kan det finnas ett tillfälligt behov av ett matbord i trä som kan förlängas. Naturligtvis kan du också välja en hybrid, där bordsskivan är i trä, men där ben eller underrede består av en metallkonstruktion.

Vanliga frågor och svar

Finns matbord i trä med klaff?

Du kan välja ett supermodernt och elegant bord med klaff. Ett sådant matbord är ofta rektangulärt, men det kan också finnas runda eller ovala klaffbord. Ett klaffbord ger ofta en ett robust intryck i kombination med en mycket modern, enkel och sparsmakad utformning.

Kan jag kombinera matbord i trä med klädda stolar?

Den som sätter enkelhet i högsätet kan välja ett matbord med bordsskiva i vitlackerad träfiber. Till bordet väljer du trästolar med smala ben, där stolsitsarna är klädda i grått tyg. Det är en kombination som passar alla kök. Men träbord och klädda stolar kommer i många färger, former och kombinationer. Välj vad som passar dig och ditt hem bäst. I ditt hem är det viktigaste att du trivs.

Kan jag köpa ett matbord i trä med svarvade ben?

Ett matbord med svarvade ben gör att tankarna far iväg till flydda tider. Men svarvade bordsben kan och passa till ett i övrigt modernt matbord. Att kombinera modern design med retro är väldigt modernt och ger en mysig och hemtrevlig känsla.