Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Love it? Buy it!
Shoppa nu & betala i höst ✌️

Sängkläder

 Visa 357 st Sängkläder på kampanj - Upp till 45% rabatt!

Våra bästa deals
Sortera på
2023 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals
Finns det nåt skönare än att nyduschad få lägga sig i en renbäddad säng? Många tycker att det är en höjden av lyxighet att krypa ner mellan mjuka, rena och strukna eller manglade lakan. Med sköna lakan kan du se fram emot många nätters god sömn. Och visst är det härligt, men lika härligt som det kan vara kan det bli outhärdligt om man skulle köpt lakan som kliar eller skaver! Sånt avhjälps oftast enkelt med en vanlig tvätt. Du hittar billiga sängkläder online och kvalitén är lika bra eller till och med bättre än i handeln. Så varmt välkommen att fynda!

Varför har man egentligen lakan

Förr i tiden använde man sällan eller inga lakan, framför allt för att det till en början inte fanns, men sen på grund av att det var för dyrt. Man använde filtar och kuddar ändå och tvättade ibland. Sen kom lakan,örngott och påslakan som funkar som ett skydd för ditt täcke och din kudde, och givetvis för madrassen. Det är ju såklart betydligt mycket enklare att ta av och tvätta lakan än att hela tiden tvätta täcken och kuddar. Idag har vi helt andra krav på renlighet och hygien än man hade förr och tänk att behöva tvätta madrasser, täcken och kuddar varje gång du ska renbädda sängen, nä tack för lakan säger man då!

Fräscha upp sängen med en ny look

Är det dags att förnya sovrummet så räcker det ofta med nya fräscha sängkläder för att få ett helt nytt rum och en ny fräsch look. Köp dina sängkläder på nätet så räcker pengarna till att köpa det där lite mer exklusiva setet som kommer göra så att du/ni kommer att sova som kungligheter natt efter natt. Vi har varianter som passar alla!

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.