Skippa sidhuvud och gå vidare.

Tidsbegränsat! 

Vi står för expeditionsavgiften vid köp över 5 000 kr!

Tid kvar: 

Visar 24 av 261 produkter
1
...
11

Påslakan och örngott kan du inte ha för många av. Det är alltid roligt att kunna variera med olika mönster, material och färger. Har du många att välja bland så kan bädda du sängarna efter säsong. Ljusa och lätta sängkläder när det är varmt ute och man vill ha svalka. När kylan sedan kryper på kan det vara skönt att ta fram ett bäddset med värmande mönster och färger. Vi har ett stort urval bäddset i olika utföranden för dubbelsängar men självklart också mönster som passar barns och tonåringars enkelsängar.

Vanliga frågor och svar

  • Kan jag köpa bäddset i naturmaterial?

    Ja, vi har många olika påslakan och bäddset som är tillverkade av naturmaterial som lin, bomull eller egyptisk bomull. Vi har också påslakan och örngott av ekologisk bomull. Alla är sköna och mjuka mot kroppen.
  • Finns det matchande underlakan till mitt bäddset?

    Vi har ett stort sortiment av olika underlakan som passar till mönstrade och färgade bäddset. Det finns underlakan som man viker runt madrassen och dra-på lakan som passar. Känner du dig osäker på färgkombinationerna kan du ringa vår kundtjänst så hjälper vi dig att hitta rätt.
  • Jag vill köpa fler örngott som passar till mina påslakan, finns det?

    Det ingår två matchande örngott i ett bäddset. Självklart kan du köpa till och kombinera med olika örngott som passar de påslakan eller bäddset som du köper. Örngotten finns dessutom i olika storlekar för att passa större och längre innerkuddar. Ring gärna vår kundtjänst om du vill du veta mer om vilka örngott som passar till dina kuddar.