Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Sängkläder

Överkast

115 st produkter
Visar 24 av 115 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Ett vackert sängöverkast till dubbelsängen kan göra stor skillnad i ett rum. Sängen som annars kan bli som en otymplig möbel blir istället en dekoration. Du kan välja bland våra enfärgade överkast av god kvalitet och kombinera med färgglada kuddar eller välja ett av våra mönstrade överkast. De mönstrade gör ett starkare intryck och eftersom de är så billiga kan du köpa flera olika och byta ut efter humör och årstid. Välj och vraka bland våra överkast billigt. Ett snyggt överkast kan göra så mycket för sovrummet. Med ett billigt överkast finns det rum för att byta säng överkast efter årstider eller humör. 

Vanliga frågor och svar

  • Kan jag tvätta överkasten i maskin?

    Vi på Furniturebox vet att alla sängkläder skall vara lättskötta och därför går de självklart att tvätta i maskin. Följ bara tvättinstruktionerna så går det bra. Eftersom det är så billigt att köpa överkast på nätet så kan man passa på att köpa ett par olika att variera mellan när man lagt ett i tvätten. Omväxling förnöjer och det är ett lätt sätt att skapa en ny atmosfär i sovrummet.
  • Vilket material är överkasten gjorda av?

    Eftersom vi vill att det ska det vara skönt att lägga sig ner på sängen så är alla överkast gjorda av mjuka, behagliga textiler i bomull eller bomull och polyester. Det gör dem lätta att vika ihop utan att de skrynklar och de tål att tvättas om och om igen.
  • Kan jag beställa flera överkast och returnera?

    Du har självklart 365 dagars full returrätt på det du beställer från oss på Furniturebox. Vi vill att du ska vara helt nöjd med det du köper och vet att det bästa sättet är att köpa hem och prova olika varianter.Kika på vad vi erbjuder för att hitta ett snyggt överkast för just ditt sovrum.