Sängkläder

Sängkappa, kantklädsel & sängkjol

2st produkter
Black Friday
Sortera på
b28f4e9d9edff9f1450bb7b73ef5b50c73fa6d25.jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Black Friday
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Black Friday
Leverans inom 2-6 vardagar

Med hjälp av en sängkappa kan en tråkig och alldaglig säng förvandlas till en romantisk dröm eller en modern designmöbel. Genom att välja en sängkappa utifrån rummets stil och sedan bädda med matchande lakan och kuddar kommer sovrummet få ett helt nytt utseende. Kombinera med snygga prydnadskuddar, överkast och plädar och du kommer aldrig att vilja lämna ditt mysiga sovrum.

Vanliga frågor och svar

Finns det sängkappor för alla sängar?

Det går att köpa sängkappor till de flesta sängar som har standardmått. Det innebär att om du har en enkelsäng, en dubbelsäng eller en säng som är 140 eller 160 cm bred så kan du köpa en passande sängkappa. Du bör även tänka på sängens höjd när du väljer kantklädsel. Till exempel så är kontinentalsängar högre än normala sängar. Fråga gärna oss på Furniturebox om du har några tveksamheter i ditt val av sängkappa.

Varför ska jag köpa en sängkappa?

Med hjälp av en sängkappa så får sovrummet ett rejält lyft. Dölj en ful resårbotten eller slitna sängben med en snygg sängkappa eller sängkjol. Använder du ytan under sängen till förvaring så är sängkappan det perfekta sättet att skapa ett harmoniskt sovrum där du slipper se hur lådor och dammsugare kikar fram under sängen varje gång du ska gå och lägga dig.

Finns det sängkappor i olika färger?

Ja, de flesta sängkappor kan du få i åtminstone ett par olika färger. Även om vitt är ett säkert kort som passar i de flesta rum så vill man ibland ha en annan färg som svart, grå eller beige.