Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 20 av 20 produkter

Ett madrasskydd är en tunt vadderat lager vars främsta uppgift är att skydda själva madrassen. Man fäster normalt sett madrasskyddet med tunna resårband runt madrassens hörn. Det är smart att använda ett madrasskydd och det är lätt att tvätta skyddet. På så sätt är det möjligt att hålla bort fukt och svett från sängen.

Vanliga frågor och svar

  • Är madrasskydd samma sak som bäddmadrass?

    Nej, det är två olika saker. En bäddmadrass är lite tjockare än vad ett madrasskydd är. Vitsen med att använda ett skydd till madrassen är dels att du ska sova bättre men även att din madrass ska hålla sig fräsch och få en längre livslängd.
  • Vilket madrasskydd ska jag välja?

    Du ska välja ett madrasskydd som har samma bredd som din säng. Det är högst personligt vilket madrasskydd som man föredrar. Något som du kan fundera på är vilket material du tycker är bäst. Oavsett om du önskar att köpa bomull eller polyester så kan du hitta det hos oss på Furniturebox. Andra saker som du kan fundera över är om du vill ha ett quiltat skydd till madrassen eller inte. För extra skydd finns det laminerade madrasskydd som är helt vätskeavvisande. Fråga gärna vår skickliga personal så hjälper vi dig att välja rätt.
  • Kan jag köpa billiga madrasskydd på Furniturebox?

    Hos oss på Furniturebox kan du välja på prisvärda madrasskydd av bra kvalitet. Det stora utbudet gör att du alltid hittar billiga alternativ för din säng även utan kampanjerbjudande. Det är smart att investera i ett madrasskydd för att på så sätt ge bäddmadrassen ett längre liv.