Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Love it? Buy it!
Shoppa nu & betala i höst ✌️

Serveringsvagn

Serveringsvagn från 1695 SEK

Sortera på
3 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)

En serveringsvagn är en liten, smart och funktionell möbel med många användningsområden. Du kan exempelvis använda den som en vacker avställningsyta när du serverar drinkar till dina gäster, eller varför inte som extra förvaring i badrummet eller köket. En serveringsvagn kan till och med användas för att visa upp och samla dina gröna växter. Oavsett vad du använder den till hjälper den till att förhöja känslan i ditt hem. Hjulen gör den extra praktiskt oavsett användningsområde då vagnen enkelt går att flytta. Köp din serveringsvagn online så kan du i lugn och ro välja din favorit bland vårt stora utbud.

Så kan du använda din serveringsvagn

En serveringsvagn har flera användningsområden, kanske fler än de man först tänker på. Om du önskar en serveringsvagn som ska fungera när du har gäster så fundera lite över vad den ska användas till. Ska du servera drinkar kanske du önskar en tjusigare variant, medan om du ska använda den för att servera tillbehör till middagen kanske en rustikare passar bättre. Om du vill inreda med din serveringsvagn och den exempelvis ska vara ett inslag i vardagsrummet kan det vara bra att välja en som passar övrig inredning. I badrummet passar en serveringsvagn utmärkt som förvaring till dina produkter för hemma-spa och kan då enkelt rullas från sin plats till dusch eller badkar.

Den multifunktionella möbeln

Att köpa serveringsvagn är en liten investering med många fördelar. Rätt vald serveringsvagn kompletterar och förhöjer stilen i ditt hem och har samtidigt många smarta funktioner som förenklar såväl till vardag som fest. Drinken eller tillbehören blir lite extra goda när de serveras från ett vackert blickfång och det blir enklare för dig att transportera godsaker från ett rum till ett annat. Lägg därtill extra förvaring som bonus.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.