Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 1603 produkter
1
...
67

Populära filtreringar

Hos Furniturebox hittar du ett brett utbud av trämöbler för utomhusbruk. Våra trädgårdsmöbler i trä är lika vackra och hemtrevliga, som de är prisvärda och hållbara. Vi har trämöbler för uterummet, trädgården, altanen och verandan. Vi erbjuder trämöbler i en mängd olika modeller och utföranden. Välkommen att hitta dina favoriter!

Vackra utemöbler i trä

Trädgårdsmöbler i trä är en folkkär klassiker i de svenska trädgårdarna, och det med all rätt! Trä är ett vackert och levande naturmaterial med ådringar och kvistar som gör att ingen trämöbel är den andra lik. Utemöbler i trä kommer i många olika varianter, i vårt sortiment hittar du allt ifrån träsoffor, trästolar och träfåtöljer till träbord och kompletta trägrupper. Kanske är du ute efter stilrena vita trämöbler, eller rustika trämöbler där träet får stoltsera med sin naturliga skönhet - här finns något för alla smaker och stilar. I vårt sortiment kan du välja mellan trämöbler i oljebehandlat trä, klarlackat trä och färglackat trä. Vi erbjuder trädgårdsmöbler i ädelträ som teak och ek, men även hårdträ så om exempelvis acacia. Hos oss på Furniturebox kan du även köpa snygga och bekväma dynor som förhöjer komforten på dina trämöbler. 

Ta hand om dina trämöbler

Sol, vind, regn och luftföroreningar sliter på utemöbler, men med rätt behandling och underhåll ökar du livslängden på dina trämöbler. Nedan följer några enkla skötselråd som hjälper dig att hålla dem fräscha i många år framöver.

  • Täck! Det bästa sättet att förlänga livslängden på trämöbler är att skydda dem från starkt solljus, fukt och regn. Undvik att lämna dem utomhus i fuktig nattluft, förvara dina trämöbler under tak när de inte används. Ett täckande möbelskydd är en god investering. Om dina trämöbler ändå utsätts för regn, eller om vätska råkas spillas ut, så placera möbeln i lutning så att vattnet kan rinna av. Torka sedan av med en torr trasa.
  • Tvätta! Alla trämöbler är i behov av dammtorkning med jämna mellanrum, likaså rekommenderar vi att du tvättar av dina trämöbler med milt rengöringsmedel ett par gånger per säsong. På så sätt håller du borta smuts och mögel- och algpåväxt, och ökar träet hållbarhet avsevärt. Rengör och förvara dina trämöbler inomhus under vintersäsongen. Det optimala förvaringsklimatet för trämöbler är torrt, svalt och väl ventilerat.

Beställ nya trädgårdsmöbler i trä idag.