Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 31 produkter
12

Populära filtreringar

Rottingmöbler är en tidlös klassiker i uterum och trädgårdar. Med gediget hantverk är utemöbler i rotting lika snygga som de är bekväma och slitstarka. Hos oss hittar du ett brett sortiment av fåtöljer, soffor och loungegrupper i äkta rotting samt konstrotting. Välj mellan olika modeller, stilar och färger.

Utemöbler i rotting

Rottingmöbler är en ihållande inredningstrend, vilket kanske inte är så förvånande med tanke på att gediget hantverk av vackert flätat trä passar perfekt för den nordiska stilen. Utemöbler i rotting tillför stil och elegans i sin enkelhet för ett varmt och mysigt uttryck. Hos oss på Furniturebox hittar du både äkta rottingmöbler, ett levande naturmaterial som framställs från palmträd, och konstrottingmöbler tillverkade i artificiellt material av konstfibrer. Vi erbjuder klassiska ljusa rottingmöbler, men även olika nyanser av gråa rottingmöbler samt vita rottingmöbler. En fåtölj eller soffa i rotting har hård konstruktion, därför kompletteras den ofta med en en sittdyna för bättre komfort. I vårt sortiment av sittdynor och soffdynor hittar du dynor för rottingmöbler som garanterat höjer både komfort och utseende.

Att tänka på: Rottingmöbler utomhus

Äkta rotting är känsligt för fukt och lämpar sig därför bäst i ett uterum eller på en inglasad balkong. Konstrotting å andra sidan tål fukt och väta betydligt bättre. Dessutom är de betydligt lättare att rengöra än möbler i äkta rotting, ännu en anledning att välja konstrotting om de är tänkta för utomhusbruk. Givetvis bör även konstrottingmöbler skyddas mot smuts och väta. Det är både smart och praktiskt att täcka dina rottingmöbler med ett bra möbelskydd då de inte används. Spola och torka av dina konstrottingmöbler med jämna mellanrum så minskar du risken för slitande och förlänger deras livslängd från yttre påfrestningar som väta, fukt och sol. Du hittar rengöringsprodukter för konstrottingmöbler i vårt sortiment av möbelvård för utemöbler. Väljer du ändå äkta rotting så behöver du vara extra noggrann med rengöring och skydd. Tänk på att hålla dem rena och torra, rengör försiktigt med en lätt fuktad trasa - Återigen, kom ihåg att rotting är väldigt fuktkänsligt naturmaterial.

Billiga rottingmöbler online

Hos oss på Furniturebox beställer du snygga och prisvärda rottingmöbler smidigt och enkelt på nätet. Spana in vårt breda utbud och låt dig inspireras. När du handlar av Furniturebox vill vi att du ska känna dig 100% nöjd. Därför erbjuder vi alltid snabba leveranser och 365 dagars öppet köp!