Alla Utemöbler

Plastmöbler

103st plastmöbler
Deals
Sortera på
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Form
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Plastmöbler är trendiga, lättskötta och prisvärda! Hos oss på Furniturebox hittar du kvalitativa och riktigt snygga utemöbler i plast i olika modeller, färger och stilar som passar alla uteplatser. Plastmöbler är ett säkert kort för dig som önskar trendiga utemöbler, men vill slippa spendera mycket tid på rengöring och underhåll.

Trendiga trädgårdsmöbler och utemöbler i plast

En helt ny generation av stilrena och snygga plastmöbler har dykt upp, och givetvis följer Furniturebox trenden! Vi har samlat ett brett utbud av plastmöbler i olika utföranden som passar gör sig utmärkt till såväl små som stora ytor. Här hittar du allt ifrån klassiska och stilrena vita plastmöbler, till trendiga modeller i färgstarka kulörer och pasteller som garanterat skapar en personlig uteplats. Vi erbjuder ett stort utbud av kvalitativa plastmöbler med läcker design till ett lågt pris. Med våra plastmöbler får du utemöbler som klarar många år utomhus, och tack vare deras lättviktiga och snygga design får de gärna flytta in i ditt inomhusmöblemang under vinterhalvåret. Komplettera gärna med bekväma sittdynor för extra komfort.

Slitstarka och underhållsfria plastmöbler från Furniturebox 

Plaststolar, plastbord bland mycket mer, hos oss hittar du plastmöblerna som garanterat höjer stilen och komforten på din uteplats. Trädgårdsmöbler och utemöbler i plast är hållbara och vädertåliga, och därför ett bra val för dig som inte vill spendera mycket tid på rengöring och underhåll. Du rengör dina plastmöbler smidigt och enkelt med milt rengöringsmedel, och vill du ändå lägga lite extra kärlek på dina plastmöbler efter ett par års förbrukning så kan du polera upp matta ytor på dina plastmöbler med bil- eller båtvax.

 Spana in vårt sortiment i lugn och ro, låt dig inspireras och beställ sedan dina favoriter smidigt och enkelt i vår webbshop. Du har alltid fri frakt och fri retur inom Sverige, och med våra snabba leveranser så dröjer det inte länge innan du kan njuta av dina nya plastmöbler.