Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 296 produkter
1
...
13

Skärmskydd och vindskydd är praktiska och mångsidiga tillbehör som erbjuder skydd mot väder och vind och skapar en mer bekväm utomhusmiljö. Dessa skydd kan användas för att minska vindens påverkan, skapa skugga eller privacy, och kan vara perfekta för uteplatser, trädgårdar eller balkonger. Med olika material och designs finns det alternativ som passar olika estetiska preferenser och funktionella behov. Oavsett om du vill njuta av en lugn stund utomhus eller skapa en mysig hörna, kan skärmskydd och vindskydd vara ett användbart tillskott till din utemiljö.

Vanliga frågor om Skärmskydd & vindskydd

Vad är ett skärm- och vindskydd?

Ett skärm- och vindskydd är en konstruktion som används för att skydda mot vind och skapa avskildhet. Det kan vara en väggliknande struktur som placeras utomhus för att blockera vind och ge skydd mot drag. Skärm- och vindskydd kan också vara flyttbara eller portabla, som t.ex. skärmar eller paraväggar som används för att skapa avskildhet på en uteplats eller i trädgården.

Var kan jag placera ett skärmskydd eller vindskydd?

Ett skärmskydd eller vindskydd kan placeras på olika utomhusområden, såsom uteplatser, balkonger, poolområden och utomhusmatplatser, för att skapa skydd, avskildhet och komfort. Dessa skydd kan även användas över trädgårdssoffor eller i växthus för att ge skydd från sol, vind och andra väderförhållanden. Placeringen bör anpassas efter utrymme, väderförhållanden och syftet med skyddet.