Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 190 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

Är du ute efter en snygg och billig paviljong online? Då har du kommit rätt! Hos Furniturebox hittar du ett stort utbud av paviljonger på nätet. Det spelar ingen roll om du vill ha ett klassiskt eller modernt uttryck, här hittar du många varianter. Du kanske står i begrepp att köpa paviljong till din stora sommarfest? En slittålig och stadig paviljong till sommarens alla begivenheter? Mönstrade paviljonger med myggnät för sommarens alla tillfällen? Vi har många olika varianter för en trivsammare och bekvämare utesäsong i din trädgård.

Paviljonger ökar trivsel och stil i trädgården

En paviljong som känns helt rätt ökar trivseln och kan höja stilfaktorn i en hel trädgård. Vi erbjuder billiga paviljonger i alla möjliga former och storlekar. Det finns fördelar med alla sorters paviljonger och tillbehör, vi har många olika varianter i vårt sortiment, så att du garanterat hittar något som passar just din trädgård. Vi har en paviljong för just dina behov! Här hittar du moderna paviljonger och exklusiva paviljonger med snygg design och i bra kvalitet. Kombinera gärna din paviljong med möbelgrupper och cafemöbler ur vårt digra utomhussortiment.

Snygga paviljonger för långa, härliga dagar utomhus

En snygg och stadig paviljong förbättrar inte bara komforten på din uteplats, den höjer även stilfaktorn med många snäpp. Vi har ett brett utbud av paviljonger och tillbehör i alla upptänkliga varianter och stilar. En riktigt snygg paviljong passar lite överallt i trädgården, på uteplatsen, på altanen eller i bersån. Våra populära paviljonger finns i flera olika varianter i olika material, mönster och färger. Vi har även matstolar, trädgårdsfåtöljer, solstolar, däckstolar och sittsäckar, alla för utomhusbruk. Furniturebox har det mesta för dig som vill köpa snygga och billiga paviljonger och tillbehör online.

Här hittar du flera modeller av paviljongeri olike modeller och material. Perfekt för din uteplats eller trädgård. För dig som letar efter snygga paviljonger och tillbehör har vi ett stort urval. Vi erbjuder även 365 dagars öppet köp när du handlar paviljong och tillbehör hos oss, så att du kan känna dig trygg i ditt köp.