Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 17 av 17 produkter

Populära filtreringar

Saknar din trädgård den där perfekta platsen för avkoppling? Då är en pergola det perfekta valet för dig. Förläng din husfasad med en pergola mot husväggen eller skapa ett extra rum i din trädgård. Addera ett pergolatak och vindskydd för att kunna njuta oavsett väderförhållande. För att få den där extra myskänslan är det vackert att addera vinrankor samt en batteridriven ljusslinga för ett vackert ljus.

Vanliga frågor och svar

 • Vad är en pergola?

  En pergola är ett fint komplement till en trädgård. Den kan fungera som en förlängning av husväggen, som solskydd eller som ett designelement till din trädgård. Med andra ord är det som ett extra rum utomhus. En pergola har ben men inga väggar, du väljer själv om du vill ha tak eller inte.
 • Vad ska jag tänka på vid köp av pergola?

  Tänk på att ha mätt upp plasten där du ska ha din pergola, så du med säkerhet vet att den passar din trädgård. Placerar du den 4,5 meter från din grannes tomt behövs inget bygglov. Men finns risken att den skuggar din grannes trädgård är det bäst att du meddelar din granne dina planer. Utöver det är det bara att bestämma hur du vill att din pergola ska se ut och köpa den som bäst matchar din vision.
 • Hur bygger jag en pergola?

  Det finns en del saker att tänka på när du ska bygga din pergola. Fördelen med att handla en hos oss på Furniturebox är att du kan välja ett komplett set med byggsats för pergola. På så vis har du alla delar för att bygga ihop din nya pergola och behöver inte oroa dig för att något ska bli fel. Men se till att ta hjälp av någon, oavsett hur stor din pergola är kan det vara svårt att montera den själv.
 • Vad kostar en pergola?

  Beroende på val av storlek, material eller om du väljer en som har ett komplett set med byggsats, kommer priset att variera. Men oavsett om du väljer en stor eller liten pergola, så erbjuder vi på Furniturebox högkvalitativa produkter till ett billigt pris.