Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 242 produkter
1
...
11

Populära filtreringar

Hos Furniturebox hittar du snygga och billiga parasoll i en mängd olika varianter och utföranden. Det spelar ingen roll om du vill ha ett klassiskt eller modernt uttryck, våra parasoll ger dig ett prisvärd solskydd lagom till utesäsongen. Välj bland olika material, mönster och färger och hitta ett parasoll i din stil. 

Snygga parasoll till din uteplats

Vi erbjuder ett brett utbud av parasoll online i många olika varianter för en trivsammare och bekvämare utesäsong i din trädgård. Ett parasoll som känns helt rätt ökar trivseln och kan höja stilfaktorn i en hel trädgård. Vårt sortiment är fyllt av parasoller i allt ifrån stilren design, till trendiga parasoll i spexiga färger och mönster. Riktigt snygga parasoll passar lite överallt i trädgården. På uteplatsen, på balkongen, på altanen eller i bersån. Så länge det är ett snyggt parasoll passar det in lite var som helst. Passa på att rusta upp dig med en stadig och slittålig parasollfot som kan ta sig an sommarens alla begivenheter. Och varför inte kombinera ditt parasoll med möbelgrupper och cafemöbler ur vårt gedigna utomhussortiment. Vi på Furniturebox hjälper dig att njuta maximalt av sommaren med riktigt bra solskydd och parasoller.

Ett parasoll som känns helt rätt ökar trivseln och kan höja stilfaktorn i en hel trädgård. Vi erbjuder billiga parasoll i alla möjliga former och storlekar. Det finns fördelar med alla sorters solskydd och paviljonger, vi har många billiga parasoll online i vårt sortiment, så att du garanterat hittar något som passar just din trädgård. Vårt sortiment är fyllt av parasoll och paviljonger i stilren design. Vi har ett solskydd för just dina behov! Här hittar du moderna parasoll, billiga solskydd och exklusiva paviljonger med snygg design. Kombinera gärna ditt parasoll med möbelgrupper och cafemöbler ur vårt digra utomhussortiment. Riktigt snygga parasoll passar lite överallt i trädgården. På uteplatsen, på balkongen, på altanen eller i bersån. Så länge det är ett snyggt parasoll passar det in lite var som helst. Våra populära solskydd finns i flera olika varianter i olika material, mönster och färger. Vi har även matstolar, trädgårdsfåtöljer, solstolar, däckstolar och sittsäckar, alla för utomhusbruk. Furniturebox har det mesta för dig som vill köpa snygga och billiga parasoll och solskydd online.

Här hittar du flera modeller av solskydd och parasoll. Här kan du köpa parasoll i alla former till din uteplats eller trädgård. För dig som letar efter snygga paviljonger och tillbehör har vi ett stort urval. Designen spelar en stor roll då snygga paviljonger finner sin plats i de flesta trädgårdar. vi har snygga och billiga parasollfötter och parasoll för alla tillfällen. Vi har allt för dig som vill ha ett modernt solskydd eller klassiskt solskydd. Vi erbjuder även 1 års öppet köp när du handlar parasoll och allt annat du kan behöva hos oss.