Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 72 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

En parasoll är alltid rätt. Är det soligt och varmt får man skugga och är det regnigt kan man sitta ute utan att bli blöt. Men vi på Furniturebox vet hur viktigt det är att parasollen står stadigt fast och inte påverkas av vindstötar. Det behövs en parasollfot som håller den stadig och vi har valt ut flera olika prisvärda modeller och material. De finns bland annat i dekorativt gjutjärn, granit eller plast. Parasoller ska ju gå att flytta runt och då måste man kunna flytta foten också.

Vanliga frågor och svar

  • Kan jag låta parasollfoten stå ute över vintern?

    Köper du vår parasollfot av gjutjärn, granit eller något annat hårt material så tar den inte skada av att stå ute i alla väder. Den som fylld med vatten eller jord behöver man bara tömma, sedan klarar den att stå ute året runt.
  • Passar foten olika modeller av parasoll?

    En del av våra parasollfötter går att justera för att passa olika stänger, men det säkraste är att ta reda på hur stor parasollstång du har. Sedan kan du läsa om produktens specifikationer. Du kan också kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig gärna att hitta den parasollfot som passar.
  • Behöver jag behandla parasollfoten för att den ska tåla regn?

    När du köper en parasollfot hos oss så är den gjord för att kunna stå ute i regn utan att du behöver göra något extra. Du kan välja den modell som du tycker passar bäst och sedan ha den stående i trädgården, på balkongen eller altanen året om i alla väder.