Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Season essentials - Upp till 25% rabatt

Vit parasoll

 Visa 15 st Parasoll på kampanj - Upp till 20%

Våra bästa deals
Sortera på
20 Produkter
  • Vit
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Form
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals
Ett vitt parasoll kan vara räddaren i nöden när värmen gassar på. Fördelarna med vita parasoll är många, en sak är säker, både du och dina vänner kommer att tacka dig för detta praktiska tillbehör när värmen blir olidlig och du söker skydd.

Elegans med vita parasoller

Det vita parasollet är ett klassiskt och tidlöst tillbehör som charmar år efter år. Använd det för att undvika att bli alltför solbränd och kunna ha de svalt och skönt i skuggan under varma sommardagar. I många av fallen så är ett snyggt och bekvämt vitt parasoll i trädgården eller på balkongen verkligen gynnsamt och härligt. Du kan välja mellan vårt stora sortiment baserat på vad du själv gillar, några av våra populäraste modeller fälls enkelt upp med hjälp av en vev och är enkel att justera på egen hand. Våra vita parasoller är praktiska tillbehör för uteplatsen som kan öka livskvaliteten på sommaren markant. Du kommer inte vilja vara utan ett parasoll efter du använt ett av våra vita parasoller. Du kan även vara trygg över att ditt hem förblir stilsäkert när du handlar ditt nya vita parasoll hos Furniturebox.
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.