Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Balkonggrupper

 Visa 36 st Balkonggrupper på kampanj - Upp till 24%

Våra bästa deals
Sortera på
240 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Form
Funktion
Stil
Pris
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

För de som bor i lägenhet är balkongen en viktig plats under sommarhalvåret. Därför vill man kunna optimera ytan för att få ut så mycket som möjligt av sin balkong. Det finns mycket man som kan göras för att få balkongen mysig och inbjudande. Beroende på hur du vill använda din balkong finns det olika typer av balkonggrupper som kan passa. Vår webbutik erbjuder ett stort sortiment av fina möbler till din balkong, både små och stora balkonggrupper, och allt från stolar till soffor och bord. Balkonggupperna finns i mängder av olika färger, modeller och material.

Fördelarna med att köpa en balkonggrupp

Att köpa en balkonggrupp har många fördelar. En fördel är att möblerna i gruppen passar tillsammans och du vet att du får en hel grupp med de möbler du önskar. Det kan annars vara svårt att hitta olika möbler i samma stil och material som passar tillsammans, och särskilt om det är på en mindre yta. När du väljer att köpa en balkonggrupp kan du även enkelt anpassa det efter din yta. Är det en liten yta passar det kanske bäst med ett nättare caféset medan en större yta kan få plats med en större soffgrupp. Balkonggrupper tillverkas i fler olika material som till exempel trä, konstrotting, bambu, aluminum med mera.Välj material beroende på vilket stil du gillar och vad som passar på din balkong. Det är också viktigt att ha i åtanke att olika material kräver olika skötsel och underhåll. Vill du ha lättskötta möbler som är motståndskraftiga och som tåler väder och vind, då är utemöbler i konstrotting och aluminium att rekommendera eftersom dessa material inte kräver något större underhåll. När du har fått din balkonggrupp på plats blir det lättare med mindre inredning och tillbehör. Du kan du höja mysfaktorn och göra din balkong mer ombonad med till exempel  textilier, växter och belysning.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.