Skippa sidhuvud och gå vidare.

Tidsbegränsat! 

Vi står för expeditionsavgiften vid köp över 5 000 kr!

Tid kvar: 

Visar 24 av 67 produkter
1
...
3

Utforska vårt sortiment av badlakan och badhanddukar som kombinerar stil och komfort för ditt badrum. Välj bland olika färger, mönster och storlekar för att hitta det perfekta badlakanet som passar din personliga smak och behov. Oavsett om du letar efter lyxiga handdukar eller praktiska alternativ, har vi det du behöver för att skapa en avkopplande badupplevelse. Våra badlakan är tillverkade med högkvalitativa material som ger överlägsen absorptionsförmåga och mjukhet. Ta steget mot en lyxigare badrutin med våra mångsidiga och eleganta badhanddukar.

Vanliga frågor om Badlakan & badhandduk

Vad är skillnaden mellan badlakan och badhandduk?

Badlakan och badhandduk är båda välabsorberande handdukar som används för att torka av kroppen efter att man har duschat eller badat. Skillnaden mellan dem ligger främst i deras storlek och användningsområde.

Ett badlakan är vanligtvis större än en badhandduk och är utformat för att svepa in hela kroppen. Det kan vara runt 70-120 cm brett och 150-200 cm långt. Badlakan är perfekta för att torka av sig ordentligt och hålla dig varm efter ett bad eller en dusch.

Å andra sidan är en badhandduk mindre och används oftast för att torka av ansikte, händer och mindre delar av kroppen. Den är vanligtvis runt 50-70 cm bred och 100-150 cm lång. Badhanddukar är praktiska att ha med sig till stranden, gymmet eller poolen där de tar mindre plats och är lättare att hantera.

Så kort sagt, badlakan är större och används för att svepa in hela kroppen medan badhanddukar är mindre och används för att torka mindre ytor på kroppen.

Hur ofta ska man byta badlakan?

Det rekommenderas att man byter badlakan efter varje användning. Eftersom badlakan används för att torka av kroppen efter bad eller dusch kan de bli fuktiga och få bakterier och hudceller. Genom att byta badlakan regelbundet kan man minska risken för att sprida bakterier och hålla det hygieniskt.

Hur stort är ett badlakan?

Ett typiskt badlakan brukar vara cirka 70x140 cm eller 80x160 cm i storlek. Det kan dock variera beroende på tillverkare och modell.

Hur stor är en badhandduk?

En badhandduk är vanligtvis mindre än ett badlakan och brukar vara ungefär 50x100 cm i storlek. Precis som med badlakan kan storleken på en badhandduk variera något beroende på tillverkare och modell.