Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Badrumstextilier

Handduk

60 st produkter
Visar 24 av 60 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Vi använder handdukar varje dag, flera gånger om dagen. Det hänger handdukar i köket och i badrummet och vi använder badhanddukar efter duschen eller badstunden. Därför är det roligt att kunna inreda köket eller badrummet med snygga och personliga handdukar. Det finns handdukar för alla olika stilar, så att du ska kunna välja den badhandduk som passar bäst för din personliga stil att ta med till stranden eller simhallen. Du kan hitta allt från svarta, vita och grå handdukar till mer färgglada handdukar, samt handdukar med snygga mönster.

Vanliga frågor och svar

  • Vad finns det för storlekar på handdukar?

    Populära storlekar på handdukar är 30x50 och 50x70, vilket är vanliga storlekar på handdukar som du torkar händerna med, samt 70x140 och 100x150 centimeter, som brukar användas till dusch och bad. Oftast går det att få ett helt set som består av handdukar i flera storlekar med samma färg och mönster. Tjockleken kan variera beroende på material.
  • Vilket material har handdukar?

    Ett vanligt material som används till handdukar är bomullsfrotté. Beroende på hur handduken är sydd och om den exempelvis har några mönster eller andra detaljer, kan handdukarna ha olika struktur och tjocklek. En del handdukar kan till exempel vara utsmyckade med broderier eller fransar.
  • Hur tvättar jag min handduk?

    De flesta handdukar brukar gå bra att tvätta som vanligt i tvättmaskinen. Oftast brukar det gå bra med vanligt tvättmedel. Följ tvättråden som står på din handduk för bästa resultat och hållbarhet. För att torka handduken efter duschen eller tvätten kan den exempelvis hängas upp på en handdukstork.