Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Pall

 Visa 24 st Pallar på kampanj - Upp till 37%

Våra bästa deals
Sortera på
181 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Form
Funktion
Typ
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Det finns pallar till många olika ändamål. Det kan t.ex vara en att sitta på, använda som fotpall eller ha som ett vackert blickfång i rummet. Det finns alltid användning för en pall och eftersom det finns många olika former och färger att välja av kan det vara svårt att hitta rätt. Att köpa pall online är det lättaste sättet att hitta din favorit. Du kan välja i lugn och ro hemifrån i stället för att springa runt i affärer. Det är lätt att jämföra kvalitet och priser och av det stora utbudet hitta pallen du önskar till ett förmånligt pris.

Att välja rätt pall

Då man väljer pall har man ofta klart vad man skall använda den till. Men det finns ofta många fler användningsalternativ för en pall. En fotpall kan t.ex användas som bord eller sittplats och en hög träpall som sminkbord eller att ha krukväxter på. En pall är mycket behändig då den är lätt att flytta och tar lite utrymme. Det man gärna bör tänka på är den övriga inredningen så att pallen passar in. Då du väljer pall till ditt hem är det viktigt att ta resten av familjens önskemål i beaktande, om ni inte hittar någon gemensam favorit kanske det lönar sig att köpa flera eftersom alla har olika smak.

Köp din pall billigt online

Har du funderat på att köpa en ny pall till ditt hem? Vill du ha en av god kvalitet som passar dig och dina behov? Hos oss på Furniturebox hittar du ett stort utbud av olika pallar till bra priser. Du kan välja ur vårt sortiment och tryggt handla din nya pall online. Vi erbjuder praktiska och snygga möbler till varje hem.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.