Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 71 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

En pall kan du ha till mycket. Du kan sitta på den eller använda den som fotstöd. Vill du nå upp till ett högre plan blir en pall bra att stå på. Inte sällan kan en pall bli ett dekorativt inslag i en hemmiljö. En träpall med en vacker klädsel blir exempelvis både praktisk och ger stil i bostaden. En pall behöver inte heller alltid ha ben. Den kan istället vara utformad som en kub med raka och släta sidor. Många gånger ingår det även praktisk förvaring i sådana modeller.

Vanliga frågor och svar

  • Finns pallar i teak?

    Teak har alltid varit ett populärt träslag även i nordiska hem. Detta träslag är hållbart, slitstarkt och vattenavvisande. Du kan köpa en pall i massiv teak som är ytbehandlad för en längre hållbarhet. Förutom att fungera som en vanlig pall, kan många modeller även användas som ett sidobord eller som ett fotstöd.
  • Kan jag köpa en dekorativ pall?

    Om du vill ha en snygg och dekorativ pall som dessutom är praktisk kan du köpa en som är tillverkad av ett annorlunda material, som exempelvis bambu. Att dessutom placera två pallar i olika storlekar bredvid varandra är riktigt snyggt. Väljer du dessutom handgjorda pallar har de en unik design som gör dem ännu mer dekorativa.
  • Finns pallar i återvunnet trä?

    En pall i återvunnet trä kan bli till en unik och vacker möbel. Med träets naturliga ådring blir pallen till ett dekorativt inslag i vilket rum som helst i bostaden. Gör miljön en tjänst och välj en pall i återvunnet trä.