Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 1 av 1 produkter

Ibland behöver man plocka ner saker från höga hyllor eller skåp i hemmet, eller komma upp på en stol för att tvätta fönstren ordentligt. En vanlig stol kan göra jobbet, men är ofta svår att stå på och otymplig att flytta runt på. I de fallen kan man ha nytta av att ha en stegpall som är tänkt för just sådana ändamål. Förutom att man får en extra sittplats hjälper den en också komma åt saker som är på högre höjder. Från furniturebox.se kan du smidigt köpa stegpall direkt på internet, utan att du behöver gå runt i butiker för att leta efter det du behöver.

Stegpall

En stegpall är en behändig möbel eftersom den är lätt att flytta till de platser där den skall användas. När man skall välja en stegpall kan man titta på höjden på pallen. Beroende på vad man främst tänkt använda den till kan man avgöra vilken som passar bäst. Pallarna finns i olika färger så man kan med fördel välja en som passar in i ens inredning även när den inte är i användning. Om man har brist på förvaringsutrymmen i hemmet kan man också leta efter en pall som erbjuder någon form av förvaring. En del stegpallar har nämligen inbyggda förvaringsmöjligheter, som gör att man kan få bort föremål som annars ligger framme.

Köp din stegpall enkelt på nätet

Hos oss på furniturebox.se kan du enkelt hitta en stegpall online med hög kvalitet. Vi tycker det skall vara enkelt att få tag på de föremål man behöver till sitt hem. Genom att handla på nätet kan man jämföra olika produkter med varandra betydligt mycket snabbare än om man går runt i affärer. När du behöver en stegpall är vi det självklara valet.