Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 918 produkter
1
...
39

Populära filtreringar

Furniturebox har ett av Sveriges största utbud av utemöbler på nätet. När våren och sommaren kommer vill man kunna sitta utomhus och därför har vi samlat utemöbler och trädgårdsmöbler i alla modeller för att kunna erbjuda våra kunder ett rejält tilltaget sortiment av utemöbler för uteplatsen, trädgården, altanen, terrassen, uterummet eller balkongen. Vi har ett av Sveriges största sortiment av utemöbler online för att kunna erbjuda något för alla. Oavsett om du letar efter en liten cafégrupp till balkongen eller en större loungegrupp till altanen så har vi de utemöbler du söker.

Om du letar efter utemöbler och balkongmöbler på nätet så hittar du säkert något hos oss. Vi har altanmöbler och trädgårdsmöbler i trä, konstrotting, aluminium och massor av andra material. Här hittar du rottingfåtölj och rottingsoffa i både naturrotting och konstrotting. Våra utemöbler finns i alla modeller, från stor loungegrupp till liten cafégrupp, från trämöbler till altanen till balkonggrupp i konstrotting. Till våra trädgårdsmöbler har vi också dynor i många olika färger och mönster. Vi har även trädgårdssoffa och parkbänk i furu och andra trämaterial samt solstol och däckstol i trä, konstrotting och aluminium.

Furniturebox har handplockat leverantörer för att kunna erbjuda största möjliga utbud med utemöbler till rätt pris. Våra leverantörer använder sig av högkvalitativa material som furu, textilene, teak och konstrotting för att göra utemöbler som håller och består, år efter år. Vi har också ett stort sortiment med bygg-själv-möbler, det vill säga moduler och möbeldelar som du själv kan sätta ihop till utegruppen du önskar. Med soffmoduler i olika modeller och storlekar kan du skapa utemöbeln utifrån just din uteplats eller trädgård. Vårt stora sortiment av balkongstolar och balkongbord gör att du kan matcha ihop en utegrupp som passar just dig.

På Furniturebox vill vi att du som kund ska känna du trygg genom hela processen när du handlar utemöbler och trädgårdsmöbler i alla former och färger hos oss. Därför har vi satsat på att skapa en kundservice där du ska kunna få bästa möjliga hjälp före och efter ditt köp på nätet. Vi har generösa telefontider, möjlighet att maila oss dygnet runt samt tre butiker i Stockholm. Tveka aldrig att kontakta vår kundservice om du har några frågor om utemöbler och balkongmöbler, vi gör allt för att svara på dina frågor.