Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

BLACK FRIDAY

Black Friday 2023 - erbjudanden på 50 000+ produkter

Upplev årets största REA-dag Black Friday och ta chansen att köpa möbler och inredning till oslagbara priser. Den fjärde fredagen i november laddar vi upp med helt fantastiska erbjudanden på möbler och inredning till hemmet.

Vi på Furniturebox är glada att få erbjuda er fantastiska erbjudanden och rabatter till ära för årets största shoppingdag. Vi guidar dig genom våra fantastiska Black Friday erbjudanden så att du kan göra de bästa fynden oavsett om du är ute efter en riktigt bekväm säng, eller vackra designlampor. Varför inte passa på att fynda de perfekta julklapparna under Black Friday, till dig själv eller någon annan? Spana in vårt stora utbud och välj dina favoriter.

Vanliga frågor & svar om Black Friday

 • När är det Black Friday 2023 i Sverige?

  Skriv upp den 24 november i kalendern och förbered dig på största REA-festen någonsin! Passa på att spara tusenlappar på billiga möbler och inredningsprylar under Furnitureboxs Black Friday. Upplev Black Friday utan stress, trängsel och långa köer - fynda designprodukter inom möbler och inredning till otroligt rabatterade priser. Handla i lugn och ro hemifrån och få sedan ditt paket hemlevererat.

 • Vad är Black Friday?

  Black Friday har sina rötter i USA och är den största shoppingdagen på året. Den fjärde torsdagen i november, efter den amerikanska högtiden Thanksgiving, går startskottet för en fyra dagars extraordinär shoppingweekend. År 2013 nådde Black Friday svenska mark och har sedan dess uppmärksammats av flera stora svenska inredningskedjor och e-butiker. Black Friday har sedan dess slått rekord varje år vad gäller onlineförsäljning.

 • Hur länge pågår Black Friday deals?

  Hos Furniturebox kommer du hitta fantastiska erbjudanden under hela Black Week. Black Week pågår fram till Cyber Monday, där du har en hel vecka på dig att fynda online.

 • När är det Black Weekend?

  Lördag den 25 november börjar Black Weekend där du kan shoppa möbler och inredning till billiga priser. Black Weekend är igång fram tills att Cyber Monday tar över.

 • Vilka erbjudanden på möbler och inredning kan jag fynda hos Furniturebox?

  Hos oss kan du räkna med att fynda möbler och inredning till kraftigt nedsatta Black Friday-priser. I vårt gedigna sortiment hittar du ett stort utbud av produkter inom möbler och heminredning i toppkvalite. Med handplockade tillverkare och leverantörer av högsta klass kan vi erbjuda möbler av såväl modern som klassisk design, exklusiva, annorlunda och prisvärda möbler. Här hittar du allt från sängarsofformatgrupper och förvaringsmöbler till mattor och belysning. Furniturebox har möbler och inredning för dig som vill skapa ett trendigt, smart och snyggt hem.