Fri frakt
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
+20 000 recensioner
Varukorg
0
Kassa

Bygg själv/moduler på nätet

174Produkter
Populära filter:
Sortera på
Filter
Utseende
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Material
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Antal sittplatser
Form
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Färg
Serie
Leverans inom 2-6 vardagar

Bygg själv/moduler på nätet

Är du ute efter snygga och billiga moduler till en utegrupp? Då har du kommit rätt! Hos Furniturebox kan du kombinera de möbler du själv vill ha till din utemöbelgrupp. Oavsett om du vill du ha ett klassiskt eller modernt utryck så hittar du många varianter av loungemöbler att kombinera hos oss  Bygg-själv-moduler som känns helt rätt ökar trivseln i en hel trädgård. Vi erbjuder alla möjliga former och storlekar och låter dig kombinera de utemöbler som passar just dig och din uteplats bäst.

Det finns fördelar med att bygga ihop sin egen utegrpp utegrupp i exempelvis konstrotting, vi har många billiga moduler i konstrotting i vårt sortiment så att du garanterat hittar något som passar just din uteplats. Vårt sortiment är fyllt med varianter i konstrottig med stilren och prisvärd design. Vi har drömgruppen för just dina behov! Kombinera gärna dina loungestolar och loungebord köpt separat med andra artiklar ur vårt digra utomhussortiment eller matcha ihop din egen loungegrupp med moduler i konstrotting. En snygg möbel i konstrotting förbättrar inte bara komforten på din uteplats, den höjer även stilfaktorn med många snäpp. Vi har ett stort utbud av billiga moduler i konstrotting du kombinerar i alla tänkbara varianter och stilar.

Du kan vara säker på att du ökar stilfaktorn i din trädgård eller balkong när du handlar dina moduler till utegruppen hos Furniturebox. Vid frågor och funderingar så är du välkommen att kontakta vår hjälpsamma kundsupport.