Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 3 av 3 produkter

Gör det bästa av din balkong så du kan njuta av solen, värmen och allt vad sommaren har att erbjuda. På Furniturebox.se hittar du ett stort utbud av balkongsoffor till alla storlekar på balkonger. En soffa på balkongen är både praktisk då den rymmer många sittplatser och höjer mysfaktorn på balkongen. Vi erbjuder balkongsoffor i olika storlekar, stilar och material. Vi har balkongsoffor för alla olika balkonger och behov. Våra utemöbler är både tåliga, slitstarka och av hög kvalitet och motståndskraftiga mot väder och vind. Vi rekommenderar dock alltid att täcka möblerna med möbelöverdrag eller att de förvaras torrt och skyddat under vinterhalvåret för att minska onödigt slitage.

Att tänka på vid val av balkongsoffa

En balkongsoffa är grunden för din balkong då den dels skapar sittplatser och oftast är den största möbeln på din balkong. Därmed blir balkongsoffan den möbeln som sätter stilen på hela balkongen. För att det ska bli rätt och passa optimalt för just din balkong är det viktigt att tänka igenom köpet av balkongsoffa. Utbudet av balkongsoffor är stort och valen av modeller är många. Det finns balkongsoffor i mängder av olika material, exempelvis trä är snyggt och gediget men är ett levande material och kräver extra omtanke och omvård. För dig som vill ha lättskötta möbler är konstrotting ett bra val då det är tåligt och inte kräver inte något särskilt underhåll.

Den vanligaste typen av balkongsoffa är är en lägre loungesoffa, den passar perfekt för middagar, fika eller bara när du vill relaxa och njuta av sommaren. För dig som har en mindre balkong finns det mindre balkongsoffor. För att optimera ytan på din balkong erbjuder vi även balkongsoffor med inbyggd förvaring.När du har valt balkongsoffa så blir det lättare att välja balkongbord och övrig inredning till din balkong. På Furniturebox.se hittar du allt för din balkong. Beställ enkelt och smidigt med snabb leverans och 365 dagar öppet köp.