Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 47 produkter
12

Populära filtreringar

Vita kuddfodral är en tidlös klassiker som alltid kan ge ditt hem en fräsch och ljus känsla. De passar perfekt för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär i ditt sovrum, vardagsrum eller vilket annat utrymme som helst. På Furniturebox hittar du ett brett utbud av kuddfodral i vitt i olika storlekar, material och stilar. Låt oss ta en titt på några vanliga frågor om vita kuddfodral på Furniturebox!

Finns det vita kuddfodral på Furniturebox i olika storlekar?

Ja, Furniturebox erbjuder kuddfodral i vitt i olika storlekar, från små kuddfodral som passar till kuddar för stolar och fåtöljer, till större kuddfodral som passar till sängkuddar och soffkuddar.

Kan jag tvätta vita kuddfodral från Furniturebox i maskin?

Ja, de flesta vita kuddfodral från Furniturebox kan tvättas i maskin. Vi rekommenderar att du följer tvättråden som följer med kuddfodralet för att säkerställa att det inte skadas under tvättningen.

Vad kan jag matcha vita kuddfodral med i mitt hem?

Vita kuddfodral passar till det mesta och är lätta att matcha med andra färger och mönster. Du kan kombinera vita kuddfodral med enfärgade eller mönstrade kuddar i andra färger, eller låta dem vara en fräsch och ljus touch på din soffa, säng eller fåtölj.