Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 561 produkter
1
...
24

Populära filtreringar

Genom att inreda sitt hem med textiler i olika färger kan man sätta sin personliga prägel på alla rum. Prydnadskuddar i soffan eller på sängen ger ett genomtänkt helhetsintryck, och ger ett lyft till varje rum. Hos oss kan du enkelt hitta billiga prydnadskuddar online som både är vackra och bekväma att luta huvudet mot efter en lång dags arbete. Vi har kuddar i olika storlekar, färger och material som både fungerar var för sig eller genom att kombinera dem med varandra. Oavsett om du är ute efter mönstrade eller enfärgade kuddar kan du enkelt köpa dem här hos oss.

Hur man väljer prydnadskuddar

Det finns ett stort urval av prydnadskuddar och filtar, och egentligen är det endast ens fantasi och smak som sätter stopp. Det man däremot kan tänka på innan man köper en kudde är att kika på hur den skall tvättas och på om den har ett överdrag som går att ta av. Fördelen med avtagbara överdrag är att man kan tvätta endast dem ifall man spillt något på kudden. Fyllningen i kuddarna kan antingen vara av fjädrar, bomull eller syntetmaterial. Beroende på hur man vill att kudden skall se ut kan man också välja fyllning. En fyllning med fjädrar ger en luftigare och lite tjockare kudde, medan en med bomull och syntet får ett lite plattare utseende.

Allt du behöver till hemmet enkelt från nätet

Vi på Furniturebox.se har ett stort utbud av möbler och tillbehör man behöver till sitt hem. Vi har alltid bra priser och kan erbjuda våra kunder smidiga leveranser. Du kan enkelt köpa prydnadskuddar och filtar i olika storlekar och färger från oss, utan att du behöver ta dig till någon fysisk butik. När du vill förnya ditt hem är vi det självklara valet. Handla din nästa prydnadskudde och filt hos oss!