Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Kuddar & plädar

Filt & pläd

59 st produkter
Visar 24 av 59 produkter
1
...
3

Det är alltid läge för en skön pläd. De är dekorativa inredningsdetaljer och om du är lite frusen finns det inget så skönt som att svepa in sig i en mjuk och varm pläd eller filt. Det finns många olika material du kan välja mellan dessutom, allt från en fluffig fleecefilt till en mjuk bomullsfilt. Och alla har de gemensamt att de är enkla att vika ihop när du inte behöver dem längre.

Vanliga frågor och svar

  • Kan jag använda pläden som sängöverkast?

    Du kan naturligtvis använda en pläd till sängöverkast, det finns plädar i alla storlekar som passar till en säng. Kontakta gärna vår kundtjänst om du vill veta mer om vilken pläd eller filt som är i rätt storlek för din säng.
  • Kan jag använda filtar och plädar utomhus?

    Ja, vi har flera plädar som är bra att ha utomhus. Om du vill ha med den till stranden kan det vara bäst att välja en som är slät och inte samlar upp sand. Du hittar många olika sorters bomullsfiltar i vackra färger hos oss på Furniturebox som är perfekta för utomhusbruk.
  • Jag vill använda filten som sjal, går det?

    Om du väljer en filt eller pläd som inte är för tjock så blir den perfekt att använda som en skön sjal. Det bästa är väl att välja en som inte är för lång, men det kan ju faktiskt vara skönt i vissa sammanhang om den hänger ner över benen. Hos oss på Furniturebox hittar du många olika mönster och färger som blir fina att matcha med kläderna.