Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 142 produkter
1
...
6

Med kökstextilier tillför du liv och en personlig prägel till ditt kök eller din matsal. Kökstextilier är ett enkelt sätt att addera nya mönster och färger till hemmet snabbt och enkelt. Oavsett om du är ute efter en uppdatering eller om du bara vill köpa kökshanddukar eller grytlappar som matchar din befintliga inredning hittar du det du letar efter hos oss på Furniturebox. Välj och vraka bland bordstabletter, förkläden, handdukar och andra tyger till köket. Välkommen att utforska vårt utbud och köp dina kökstextilier billigt online.

Vanliga frågor och svar

  • Varför behöver jag kökstextilier?

    Precis som stekpannor, ugnsformar och köksredskap är kökstextilier en nödvändighet när du lagar mat och bakar. Även om kökstextiliers huvudsakliga syfte är att skydda både dig och ditt hem från värme, smuts och fläckar behöver de inte enbart vara praktiska. Liva upp köksinredningen med hjälp av dekorativa kökstextilier. En kökshandduk i linne, bordstabletter i jute eller ett grytunderlägg i ull är både användbart och snyggt.
  • Vilka slags kökstextilier behöver jag i mitt hem?

    Det finns flera kökstextilier som är användbara både när du bakar och lagar mat men även när du ska äta. Du behöver kökshanddukar för att torka händerna och dina redskap på men även för bullarna att jäsa under. Du kan också behöva förkläde till både dig och dina barn för att skydda kläderna mot spill och fläckar. Grytlappar eller en grytvante är ett måste när du ska ta ut maten ur ugnen och behöver skydda händerna mot värmen. När det är dags att äta kan du skydda ditt matbord genom att lägga en duk på det. Du kan även satsa på en bordslöpare eller bordstabletter om du vill piffa upp din matsal men ändå låta matbordet synas. När maten ska serveras är det en bra idé att skydda bordet med ett grytunderlägg.
  • Vilka färger ska jag välja på mina kökstextilier?

    Val av färger och mönster är en smaksak och bara du vet vad du föredrar. Ett tips är att välja kökstextilier i samma färgskala för att skapa ett modernt och enhetligt intryck. Vill du istället ha en lantlig känsla i ditt kök kan du satsa på en klassiskt rutig kökshandduk, löpare eller köksförkläde. Är du ute efter att pigga upp ditt kök eller matsal kan du satsa på färgglada kökstextilier med iögonfallande mönster. Var inte rädd för att vara kreativ och tänka utanför boxen när du ska köpa kökstextilier. Våga leka med olika färger och mönster för att sätta din personliga prägel på köket. Ett tips är att ha fler än en uppsättning kökstextilier för att kunna variera efter humör och behov.