Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 554 produkter
1
...
24

Populära filtreringar

Här finner du snygga barstolar på nätet i flera olika stilar, både med och utan ryggstöd. Dessa höga stolar passar perfekt i köket, vardagsrummet eller i loungen. Många av våra billiga barstolar och barpallar har fotstöd för att göra sittupplevelsen extra bekväm. Vi har satsat på ett stilrent utbud av barstolar i svart, barstolar i vitt och andra färger, samt flertal i färgstarka kulörer som bidrar till en färgglad stämning. En barstol har en ståtlig karaktär och ger dig en känsla av lyx i vardagen. Billiga barstolar hos Furniturebox passar väldigt bra tillsammans med våra stilfulla barbord som också finns i flertal modeller och nyanser. Är du ute efter snygga barpallar i trä eller ek så matchar dessa i de flesta hemmen.

Skapa din egen bar eller frukostbar hemma med barstolar från Furniturebox

Fina barstolar tillsammans med ett högt bord är en populär lösning i flertal kök. Våra höj- och sänkbara barstolar har en fördel då varje individ kan anpassa sitthöjden efter sitt behov. Väljer du inte en höj- och sänkbar barstol är det viktigt att mäta höjden på hur hög stolen bör vara för att matcha barbordets höjd. Flera utav de olika modellerna är snurrbara och ger den lilla extra barkänslan. De flesta varianterna har även ett underrede av metall och en sits av läder som ger en känsla av elegans och är minst sagt riktigt komfortabel. Vi erbjuder även barstolar online med höga ben i trä som passar de flesta möblemang. Önskar du dig en hopfällbar barstol på nätet har vi något för dig. Den hopfällbara barstolen är snygg, bekväm och tar ytterst lite plats när den inte används.

Välj det som passar just ditt hem

Barstol är en möbel som ofta drar ögonen till sig och ger rummet en extra prägel. Det är därför viktigt att du väljer barstolar med en design som passar just dig och ditt hem. Stolarna finns i flera modeller, vilket gör att du har chans att hitta barstolar och barpallar med en design som gör sig snygga tillsammans med dina övriga inredningsdetaljer. En del utav stolarna säljs separat och en del säljs som två-pack. För att se mer detaljerad information om mått, material, priser och övriga egenskaper rekommenderar vi dig att klicka in dig på respektive barstol samt barpall som faller dig i smaken. Vid eventuella frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundservice. Beställ från fina sortiment av snygga barstolar online redan idag!