Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 6 av 6 produkter

Ett viktigt inslag i ett rum för fest är ett barskåp. Det kan se ut på lite olika vis, men det är en möbel där man förvarar spritflaskor på ett diskret sätt i rummet. Att inte låta spriten stå framme men ändå lätt tillgänglig är många gånger en estetisk fråga.

Snygga barskåp online

  • Varför ska jag förvara alkohol i ett barskåp?

    Vid en fest eller tillställning behöver du inte gå ner i källaren eller rota i köksskåpen, utan du kan lätt servera det gästerna vill ha, exempelvis whisky, konjak eller likör från ett barskåp i rummet. Barskåp inger festkänsla och är en trevlig tradition att ha.
  • Vilka fler fördelar är det med ett barskåp?

    Om du vill bjuda på en begränsad mängd sprit, häller du upp från barskåpet och sätter sedan in flaskan igen. Där finns plats för många flaskor, så du kan ha ett stort urval av olika spritsorter eller likörer. Där finns alltid något som passar för gästen. Har man likör och sprit i ett stängt barskåp, frestar det inte heller de gäster som inte vill eller bör dricka. Flaskorna syns inte när man inte har tänkt bjuda på alkohol.
  • Hur ser ett barskåp ut?

    Moderna barskåp kan exempelvis vara av trä och när skåpet är stängt är det som vilket skåp som helst. Det är både diskret och dammfritt. Det ser städat och undanplockat ut till vardags och är en elegant möbel som pryder sin plats i rummet. Ett barskåp passar ihop med alla olika sorters möblemang, både i finare salonger, i vardagsrummet eller i ungkarlslyan.