Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 14 av 14 produkter

Fönsterfilm är perfekt när du behöver insynsskydd, men det är också ett sätt att dekorera fönster och andra glasytor. Utan att hindra ljuset från att komma in gör din fönsterfilm att du slipper nyfikna blickar. Du kan också dölja eller mildra en utsikt som du inte gillar med hjälp av fönsterfilm.

Vanliga frågor och svar

  • Behöver fönsterfilmen täcka hela fönstret?

    Många väljer att ha fönsterfilm på bara en del av ett fönster, för att skära av insyn till exempel. Du kan sätta fönsterfilm på enbart ett fönster eller på hälften av ett fönster. Allt beror på vad du vill åstadkomma. Du kan också dämpa insyn utan att hindra den helt genom att ha ränder av ogenomskinlig fönsterfilm, som monteras i form av remsor.
  • Måste fönsterfilm vara genomskinlig?

    Nej, du kan lika gärna använda någon färgad dekorplast, om du vill skapa mönster eller behöver skärma av ljus. Experimentera med en kombination av genomskinlig och färgad plast, för att skapa den effekt du vill ha. Du kan till exempel skära ut bladslingor, stjärnor eller små dominorutor i dekorplast eller fönsterfilm, för att få olika effekter.
  • Hur monterar jag bäst min fönsterfilm?

    Spruta lite vatten blandat med diskmedel på fönstret där du ska sätta plasten, så är det lätt att låta din fönsterfilm glida på plats. Så länge som fukten inte torkat kan du flytta fönsterfilmen åt olika håll, för att få den exakt där du vill ha den. Använd sedan en svamp eller liknande för att stryka fast filmen mot fönstret. Börja i mitten av fönsterfilmen och arbeta dig utåt, så undviker du luftbubblor.