Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 132 produkter
1
...
6

Om du istället för vanliga tapeter vill klä dina väggar lite annorlunda, kan du montera färdiga väggpaneler. Vad sägs om ett tegelmönster i tre dimensioner? Panelerna är tillverkade i EPS-material eller som handsnidade paneler i exotiska träslag. Du kan välja att täcka en hel vägg eller ett rum, men också nöja dig med några enstaka paneler mot en målad vägg. Väggpaneler fäster du enkelt upp på väggen.

Vanliga frågor och svar

  • Kan jag måla en väggpanel?

    Det finns paneler som är tillverkade av bambu som träslag. De har ett särskilt dekorativt tredimensionellt mönster. Panelerna kan målas i olika färger för att skapa en hemtrevlig miljö i en bostads olika rum. Ett förslag är att du sedan belyser väggpanelen med en LED-lampa. Då får panelen en extra lyster. Om du vill kan du även sätta upp en sådan panel i taket.
  • Klarar jag att sätta upp väggpaneler?

    En väggpanel levereras i skivor i storlek på upp till en halv gånger en meter. Du sätter upp väggpanelen med bygglim. Eventuell mönsterpassning gör du enkelt och du kan kapa av panelerna utan problem. En stor fördel är att du får en dammfri installation även om du behöver dela panelerna.
  • Hur tålig är en väggpanel?

    Om du väljer en väggpanel i EPS får du en tålig vägg. Den tål vatten och den blir lätt att torka av om någon vätska skulle råka hamna på väggen. Dina väggar kommer också att tåla stötar utan att de blir förstörda. Ytterligare en fördel med en väggpanel i EPS är att den ger värmeisolering.