Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 100 produkter
1
...
5

Med en plastgran kan du vara säker på att du har den perfekta granen år efter år. Du slipper barr på golvet, hålla koll på vattning och är bra för allergiker. Det kan även vara bra för julefriden att slippa leta efter den perfekta julgranen varje år, samtidigt som du spar pengar. Bläddra bland vårt sortiment och beställ en lyxig plastgran som passar ditt hem.

Vanliga frågor och svar

 • Hur monterar jag en plastgran?

  Varje gran kommer i olika sektioner med hopfällbara grenar. Den nedersta delen sätter du i julgransfoten, sedan placerar du nästa sektion ovanpå och fortsätter på samma vis upp till toppen. Du ser skillnad på de olika sektionerna med hjälp av längden på de olika grenarna, där de nedersta sektionerna har längre grenar. Fäll sedan ner grenarna och rätta till dem till önskad stil. Klä sedan granen och njut av en härlig jul.
 • Var kan jag köpa en konstgran?

  Beställ din nya plastgran billigt online från oss på Furniturebox. Genom att välja en plastgran spar du både tid och pengar där granen håller sig fin år efter år. Du kan även välja om du vill ha en plastgran med eller utan belysning. Vi erbjuder även konstgranar i olika storlekar. Så oavsett om du vill ha en stor eller liten plastgran hittar du det hos oss.
 • Kan jag ha plastgran utomhus?

  Hos oss på Furniturebox hittar du plastgranar som lämpar sig för utomhusbruk. Bläddra bland alla våra plastgranar och beställ hem den som bäst passar din trädgård. Du hittar även plastgranar med belysning som lyser upp alla mörka timmar och bidrar till en mysig stämning oavsett tid på dygnet.
 • Vilka fördelar finns det med att välja en fin plastgran?

  Genom att välja en plastgran slipper du barr, den drar inte in några småkryp och är bra för de med allergier. Hos Furniturebox hittar du robusta naturtrogna plastgranar som passar alla hem, oavsett stil. Grenarna är även formbara vilken gör att du kan placera din gran var som helst i ditt hem oavsett storlek på utrymme. Komplettera gärna med ett doftljus som luktar gran för den optimala julkänslan.